Julbord på Gamla Teatern

Årets Julbord 2023
24/11, 25/11, 14/12, 15/12 & 16/12

Patriks Combo är tillbaka i år igen med sin nya julshow ”Tre Gummor”. Det utlovas humor och skönsång på hög nivå som alltid med detta fantastiska gäng.

Vi dukar fram den stora julbordsbuffén med allt och lite till. Köksmästaren skall snart börja lägga in sina berömda sillar och hans Nissar skall börja rulla köttbullar. Vi lovar att vi även i år kommer servera ett klassiskt Julbord som tilltalar alla.

Vi tror på att leverera lokal underhållning på hög nivå, så därför välkomnar vi även i år Patriks Combo som kommer leverera en toppenshow i tre akter under middagen.

Bokningsbara datum för Patriks Combo:
Fredag den 24 November
Lördag den 25 November
Torsdag den 14 December
Fredag den 15 December
Lördag den 16 December

795kr/person
Julbord & Show


Boka era platser genast på telefon 063 – 51 16 00 eller
via e-post till moa@gamlateatern.se

(Söker ni andra datum så har vi julbord, torsdag till lördag 24 november-16 december)

Varmt Välkomna!

Årets Julbord 2023
30/11, 1/12, 2/12, 7/12, 8/12 & 9/12

Ruby Galore är tillbaka efter succén på förra årets julbord. Nya showen ”Ruby Christmas” utlovar sångröster & musik i världsklass.

Vi dukar fram den stora julbordsbuffén med allt och lite till. Köksmästaren skall snart börja lägga in sina berömda sillar och hans Nissar skall börja rulla köttbullar. Vi lovar att vi även i år kommer servera ett klassiskt Julbord som tilltalar alla.

Vi tror på att leverera lokal underhållning på hög nivå, så därför välkomnar vi även i år Ruby Galore som kommer leverera en toppenshow i tre akter under middagen.

Bokningsbara datum för Ruby Galore:
Torsdag den 30 November
Fredag den 1 December
Lördag den 2 December
Torsdag den 7 December
Fredag den 8 December
Lördag den 9 December

795kr/person
Julbord & Show


Boka era platser genast på telefon 063 – 51 16 00 eller
via e-post till moa@gamlateatern.se

(Söker ni andra datum så har vi julbord, torsdag till lördag 24 november-16 december)

Varmt Välkomna!

Nöjen 2023

15/9 & 16/9
Gyllene Roxette
Ruby Galore

Återigen är livebandet RUBY GALORE tillbaka hos oss med en ny Dinnershow!

Denna gång med en sprillans ny produktion - Tributeshowen "Gyllene Roxette" som hyllar Marie Fredriksson, Roxette och Gyllene Tider under en 3-rätters middag som andas Italien.
Showen pågår genom hela middag och därefter bjuder vår DJ på gamla godingar, så räkna med en helkväll.
En musikresa som tar oss ifrån året 1984, då Marie Fredriksson slog igenom med "Ännu doftar kärlek" och ända fram till slutet av 90-talet med Roxette och Gyllene Tiders allra största hits.
Denna show släpper vi både fredag och lördag, så boka nu, för dessa pangkvällar vill ni bara inte missa!

3-rätters middag inkl. show 795kr
• Bruchetta smaksatt med parmesan och basilika.
• Tomat och mozzarellafylld kyckling med vitlöksrostade rotfrukter. Serveras med en paprikasås med doft av citron.
• Kaffe och smaksatt tryffel.

(Varför inte boka ett rum på vårt fina hotell och njut av både vår relax och stora frukostbuffé ett dygn? Kontakta vår bokning på 063-511600, för att erhålla showpris på boende i ett dubbelrum för 1190:- eller i ett enkelrum för 990:-)

12/10
Lisa Nilsson
I nöd och lust

Sångerskan Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim afton med sväng!

Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik.

Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer.

Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen.

Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans.

13/10
Noice
I natt é hela stan vår!

En rockkonsert med Noice alla stora hits. I en helt ny konserthusproduktion där alla nya och gamla Noice fans får uppleva hela historien om bandet.

Om deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas!

Noice är med alla sina hitlåtar är utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin. I år är intresset för Noice större än det har varit någon gång sedan 1981. Det finns flera anledningar till att det har blivit så.

*SVT:s dokumentär om bandet har setts av en miljonpublik.
*Musikalen om bandets historia, Noice Rockmusikalen, har blivit hyllad av recensenter och älskas av publiken.
Efter första säsongen på Lilla Cirkus i Stockholm spelas den nu på Slagthuset i Malmö med Charlie Grönvall i en av huvudrollerna.

*Flera böcker har skrivits om Noice. Störst genomslag har det blivit för originalmedlemmen Peo Thyréns bok Från Noice till nu – Du lever bara en gång, som även Noice Rockmusikalen är baserad på.

Noice har två originalmedlemmar i bandet, Peo Thyrén basisten och sångaren, som också skrev merparten av bandets låtar och Robban Klasen på trummor samt John Persson på keyboard.

30/9
Florian Voss - känd från Talang 2023

”Allt är inte guld som glimmar”
En Dinner Show om kärlek, ensamhet och oändlig glädje!

För första gången på scen med en egen show. Följ med på en spännande resa bakom kulisserna hos en artist med internationell karriär.
I den här showen avslöjar Florian vad som finns bakom den glittrande fasaden Redan som ung man upptäckte han till sin egen förvåning att han kunde sjunga. Men han kämpade emot. Var det verkligen det här han ville göra? Vi får följa en mångfacetterad människa på en resa för att hitta sig själv.
Han drabbas av kärleken som rycker upp honom med rötterna. Han tappar tron på sig själv. Men han kämpar vidare och hittar nya vägar.
Bli berörd och förgyll din tillvaro med en fantastisk klassisk Dinner Show. Lär känna Florian från en helt annan sida och träffa hans kära vänner sångaren Jamie Marie Hatcher och skådespelaren Bengt Einarsson
Kom och njut av detta unika tillfälle, vi garanterar att du kommer njuta av magiska röster och lämna teatern med en varm känsla i hjärtat.

Besök Florian här: https://florianvoss.se/

18.00 Mingel i Teaterfoajén
18.30 Middag i Salongen
20.00 Show

# Klassisk Toast Skagen
# Helstekt örtmantalad fläskfilé med pepparsås och potatis bakelse
# Kaffe & Smaksatt tryffel

Dinner & Show 895kr/person
Endast show 495kr (entré balkong 19.00)

Varför inte boka ett rum på vårt fina hotell och njut av både vår relax och stora frukostbuffé ett dygn? Kontakta vår bokning på 063-511600, för att erhålla showpris på boende i ett dubbelrum för 1290:- eller i ett enkelrum för 1090:-)

Boka dina dinner & show biljetter tillsammans med det sällskapet du vill bli placera med

Endast show är fri sittning
Garderob ingår

För handikappanpassade platser kontakta bokning@gamlateatern.se

27/10
Ny enmansshow med Fredrik Strage!

Den ena festivalen skulle bli ett svenskt Woodstock. Den andra skulle stoppa spridningen av kärnvapen. Det gick åt helvete.
I sin nya enmansshow berättar Fredrik Strage om rockfestivalernas historia, med speciellt fokus på två myomspunna svenska megafloppar, och tar med publiken till röjiga rockpartyn, sönderslagna hotellrum, banbrytande musik, benbrytande moshpits och svåra trauman. Alla som någon gång burit ett festivalarmband, eller däckat på en småländsk åker, kommer att älska Strages rapporter från sitt liv vid kravallstaketet.

The Fredrik Strage Festival Tour är en fortsättning på succéturnén Strage on Stage som under 2021 och 2022 lockade en stor publik över hela landet (från Malmö till Luleå). Många som läst Fredrik Strage i Dagens Nyheter, lyssnat på podcasten »Hemma hos Strage« eller sett honom i TV4 Nyhetsmorgon och »Så mycket bättre«, ville även se honom live i vad som beskrevs som stand up-journalistik, underhållande folkbildning och popkulturell predikan.

Nu ställer sig Strage på scen igen för att på sitt oefterhärmliga sätt presentera rockfestivalerna som du förmodligen ska vara glad att du missade.

Trots hälsoriskerna tänker Fredrik Strage satsa ännu hårdare på den här turnén. Han har ägnat månader åt att researcha rockfestivalernas historia och utveckla sin enmansshow.

"Jag gör det för rockens skull. Och för alla som är för gamla och trötta för att åka på festival, men som ändå vill uppleva den speciella magin. Att se min nya show är som att gå på rockfestival minus allt det jobbiga. Man slipper tinnitus, bakfylla och herpes. Man slipper också musiken, vilket skulle kunna vara en nackdel, men de flesta som ser mig live håller nog med om att det är roligare att höra någon prata om musik än att lyssna på den."
Fredrik Strage

ALLMÄNNA AVBOKNINGSREGLER

Vid avbokning senast 6 veckor innan debiteras 0%.

Vid avbokning senare än 4 veckor innan ankomstdagen debiteras beställaren 75% av det totala värdet.

Vid avbokning senare än 2 veckor innan ankomstdagen debiteras beställaren med 100% av det totala bokningsvärdet.

Beställaren har rätt att fram till 14 dagar innan bokat evenemang ändra deltagarantal, mat och dryck med upp till 20%.
Görs ändringar efter den avtalade tiden så har Gamla Teatern rätt att debitera beställaren med 100%
om annan överenskommelse ej gjorts mellan beställaren och Gamla Teatern.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.