Best Western Hotel Gamla Teatern

Nöjen våren 2019

2/3
Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Det var 27 år sen sist Lennie Norman gjorde en soloshow. När han 2018 gav sig ut på en riksomfattande turné med föreställningen Gubbvarning live så blev det succé!

Efter att blivit hyllad av både publik och media så bestämde sig Lennie för att förlänga sin turné, så under våren fortsätter turnén runt om i Sverige. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.
Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!

Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.
5 stjärnor och topprecenserad av publiken på ticketmaster!

Helt klart det bästa jag sett/hört på mycket länge. Man känner igen sig och sina nära och kära men ändå lyckas Lennie ha massor av nytänkande!

Det var inte ens sekunder som inte var roliga, helt fantastiskt!

Vi tyckte att det var jättebra! Vi skrattade i stort sett oavbrutet i 90 minuter.

Tack Lennie, du gjorde vår familjekväll fantastisk.
Press:

”Lennie Norman är som ett fint vin som blir bättre med åren” – NSD

” En och en halv timme. Bara en man och en mikrofon. Det är imponerande.”
NORRKÖPINGS TIDNINGAR

” Plötsligt ligger Lennie Norman steget före oss i publiken. Han briljerar. Skratten blir hjärtliga och applåderna spontana och långa.”
NT

”Lennie Norman är charmig med mycket bus i blicken och snackar lätt och ledigt. Det gör aftonen väldigt trivsam”
YSTAD ALLEHANDA

Entré: 395kr
Entrén öppnar 02 mar 17:30
Startar 02 mar 18:00

5/4
Arvingarna - 30 års jubileum

Säg Arvingarna och hela Sverige kan sjunga med i Eloise... Men västkustbandet har gjort betydligt mer än så. Mängder av hits under de 30 år som bandet spelat och idag är Arvingarna ett av de mest efterfrågade banden tack vare sin musikaliska bredd.
Lägg därtill Melodifestivaler, åtskilliga tv-program, priser och galor...
Direkt efter bandets medverkan i årets Melodifestival åker dom på norrlandsturné och firar sina 30 år med en sprakande och exklusiv show där du förstås får alla goa hits och en och annan musikalisk överraskning.

Och nu kommer showen exklusivt till Gamla Teatern i Östersund.

Kvällen startar med en välsmakande middag där kvällens konferencier Thomas Deutgen underhåller ihop med bandet. Det blir snack och tillbakablickar på karriären varvat med låtar från bandet. Sedan är det bara att kasta sig ut på dansgolvet när Arvingarna bjuder på 90 minuters dans- och schlagerparty. Kvällen avslutas med Thomas Deutgen som DJ.

En helkväll hos oss på Gamla Teatern tillsammans med Arvingarna och Thomas Deutgen! 

Boendepaket för 2 personer från: 2390:-
Boende i dubbelrum, show, 2-rätters meny, inkl. kaffe & chokladbit.

Boendepaket för 1 person från: 1495:-
Boende i enkelrum, show, 2 rätters meny, inkl. kaffe & chokladbit.

Biljettpris: 695:-/per person
Show, 2 rätters meny, inkl. kaffe & chokladbit.

Mingel 18.00-19.30.
Middag börjar 19.30-21.30 (intervju på scen samt en akustisk spelning).
Mingel och DJ efter middag till 22.00.
Show 22.00 med 90 min schlagershow på scenen.
Därefter Dj till 02.00.

Välkomna!

 

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy