HÖSTMENY
MINDRERÄTTER
Lufttorkad skinka 149kr
med melon, ädelost, honung och krasse på planka.
Kantarellsoppa 169kr
smaksatt med sherry, serveras med rökt renkött rostat rågbröd och syrad schalottenlök.
Friterade risottobollar 159kr
smaksatt med kantareller och västerbottensost.
Getost 145kr
med smördeg, rödbeta, honung och krasse.
Stracciatella caprese 139kr
toppad med balsamico , olivolja och basilika.
Carpaccio på nötrulle 179kr
toppad med ruccola, parmesan, kapris, basamico och saltrostade solrosfrön.
VARMRÄTT
Köksmästarens 195kr
hemgjorda köttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
Torsk 239kr
med pepparot, räkor, brynt smör och dillslungad potatis.
Krämig pasta 259kr
med renskav från Härjedalen, kantareller, grädde, purjolök, toppad med gryere och rårörda lingon.
Teaterns hamburgare 249kr
serveras med crispsallad, karameliserad silverlök, chilimajo, cheddarost och örtslungade pommes.
Oxfilé 369kr
serverad med potatisgratäng, rödvinssky, bearnaisesås och baconlindad sparris.
Caesarsallad 229kr
toppad med bacon, krutonger och parmesan välj mellan kyckling och räkor.
NÅGOT SÖTT
Nybakad hjortronkaka 149kr
serveras med vaniljglass.
Pannacotta 139kr
smaksatt med kola, toppad med lingon och krossad kolakaka.
Vaniljbakat äpple 145kr
serveras med kardemummacrème och äppelläder.
Vid allergi, kontakta personalen!
Hotellet har ibland större event i salongen vilket kan leda till lite högre ljudnivå. Vi försöker i största möjliga mån informera våra gäster när detta förekommer. Kontakta gärna hotellet innan er bokning för att få information om just ert besök.