Dagens Lunch v.39

Måndag
Gratinerad falukorv med potatispuré och gurkmajonnäs
Panerad torsk med dill- och limedressign

Tisdag
Fläsk med löksås serveras med rårörda lingon
Skaldjurspasta med chili- och limestekta räkor

Onsdag
Kålpudding med lingon, pressgurka och gräddsås
Stekt strömming serveras med koktpotatis, dillsmör och lingon

Torsdag
Nattbakad kycklingklubba med polenta och basilika crème
Fisktacos serveras med mangasalsa och koriander crème

Fredag
Örtstekt fläskfilé serveras med vitlöksrostad potatis och bearnaisesås
Rimmad kummel med en varm potatissallad och hollandaisesås

Veckans vegetariska 
Rostad blomkål serveras med vitlöksfrästa sojabönor och brynt smör


95kr

Är du allergisk eller vegetarian? Kontakta oss i personalen så hjälper vi dig.
Vår lunchbuffé serveras med en stor salladsbuffé.
Bröd, smör och måltidsdryck ingår. Efter maten bjuder vi på kaffe samt en liten kaka.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.