Best Western Hotel Gamla Teatern

Dagens Lunch v.3

Måndag 14/1
Späckad köttfärsrulle fylld med västerbottenost och gräddsås, lingon
Torskryggfilé med ägg och persiljesås och kokt potatis

Tisdag 15/1
Pulled pork, barbecue köttgryta med majs, rödlök, gräddfil och ris.
Panerad stekt rödspätta med remouladsås och kokt potatis

Onsdag 16/1
Äkta rotmos med rimmad oxbringa och skybuljong och senap
Kallrökt laxfilé med en fluffig hovmästarsås och kokt potatis

Torsdag 17/1
Kallskuren alspånsrökt karré med klyftad mandelpotatis och örtig ostsås
Stekt salt sill med löksås och kokt potatis

Fredag 18/1 
Älgfärspannbiffar från tvärskogens vilt med kantarellsås & potatisgratäng
Flundrafilé toppad med räkor i vitvinsås serveras med ris

VECKANS RÄTT & VEGETARISKA
Pasta a la tortelloni ricotta e spinaci med ostsås



Är du allergisk eller vegetarian: Kontakta oss i personalen så hjälper vi dig
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy