Best Western Hotel Gamla Teatern

Dagens Lunch v.12

Måndag 18/3
Krämig lasagne med köttfärs a la Provencale
Citronbakad fisk med tomat och basilika

Tisdag 19/3 
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, varma grönsaker o äpplemos
Laxpudding som toppas med sparris och skirat smör

Onsdag 20/3
Biff stroganoff med färska champinjoner och ris eller potatis
Ugnsbakad torsk med rotfruktsstomp och sallad

Torsdag 21/3 
Kycklingwallenbergare med potatismos och skirat smör, ärtor
Koljafilé i krämig dill och riktig räkfond sås

Fredag 22/3 
Teaterns grillfilé buffé

Fläskfilé - Kalkonstek – Laxfilé – Baby Back Ribs – Viltfilé
Pepparsås – Coleslaw – BBQ sås – Gelé
Ugnsrostad kulpotatis med flingsalt
Äpple paj med vaniljsås – kaffe – te


VECKANS VEGETARISKA
Friterad halloumi med potatismos och kall sås


Är du allergisk eller vegetarian: Kontakta oss i personalen så hjälper vi dig
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy