Best Western Hotel Gamla Teatern

Kroppsbehandlingar

Hela behandlingsmenyn hittar ni HÄR 

Cesar
Den lyxiga behandlingen för honom. Inleds med en skön ryggskrubb som följs av en avslappnande rygg och axel massage. Därefter en avkopplande ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmassage och skalpmassage.
50 min 895:-

Queen of Egypt
Queen of Egypt är den ultimata lyxbehandlingen för den som vill känna sig som en drottning. En lyxig behandling för hela kroppen. En avkopplande aromamassage för hela kroppen med dofter inspirerad av de antika Egyptens väldoftande och hälso-bringande parfymoljor. En avslappnade ansiktsbehandling med rengöring och massage. 
80 min 1255:-

Aromamassage
En mjuk och avkopplande behandling för kropp och själ. Tillsammans med terapeuten väljer ni den olja som passar det just du vill uppnå. 
25 min 495:-
50 min 795:-
75 min 995:-


Cirkulationsmassage
En kraftfull och vitaliserande massage som stödjer lymfsystemet och ökar cirkulationen och får musklerna att slappna av.
25 min 595:-
50 min 795:-


Harmoni
Behandlingen inleds med  en avslappnande ryggmassage sedan följer en skön och harmonisk ansiktsbehandling med massage av ansikte, armar, händer och skalp.
50 min 790:-

Klassisk massage
25min 495:-
50 min 795:- 

BOKA ONLINE HÄR!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.