Best Western Hotel Gamla Teatern

Kroppsbehandlingar

Cesar
Den lyxiga behandlingen för honom. Inleds med en skön ryggskrubb som följs av en avslappnande rygg och axel massage. Därefter en avkopplande ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmassage och skalpmassage.
50 min 890:-

Queen of Egypt
Queen of Egypt är den ultimata lyxbehandlingen för den som vill känna sig som en drottning. En lyxig behandling för hela kroppen. En avkopplande aromamassage för hela kroppen med dofter inspirerad av de antika Egyptens väldoftande och hälso-bringande parfymoljor. En avslappnade ansiktsbehandling med rengöring och massage. 
80 min 1250:-

Aromamassage

En mjuk och avkopplande behandling för kropp och själ. Tillsammans med terapeuten väljer ni den olja som passar det just du vill uppnå. 
25 min 490:-
50 min 790:-
75 min 980:-


Cirkulationsmassage
En kraftfull och vitaliserande massage som stödjer lymfsystemet och ökar cirkulationen och får musklerna att slappna av.
25 min 490:-
50 min 790:-


Harmoni
Behandlingen inleds med  en avslappnande ryggmassage sedan följer en skön och harmonisk ansiktsbehandling med massage av ansikte, armar, händer och skalp.
50 min 790:-

Sköna fötter
Fotbehandling som inleds med en skrubb av fötter och underben. Fötterna filas och sedan får du njuta av en skön massage.
25 min 490:-BOKA ONLINE HÄR!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse