101

Dagens Lunch v.29

Måndag
Levergryta med ris
Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis

Tisdag
Helstekt kotlettrad med svampsås och kokt potatis
Lunchkorv med senapsstuvad potatis

Onsdag
Kokt rimmat fläsklägg med rotmos och senap
Torsk med rostade tomater och vitvinssås

Torsdag
Pasta bolognese 
Kyckling med fetaost, oliver och örtdressing

Fredag
BBQ marinerad fläskfilé med rostade potatishalvor
Bouillabaisse med musslor och räkor


Är du allergisk?
Kontakta oss i personalen så hjälper vi dig!

Vår lunchbuffé serveras med en stor salladsbuffé, bröd, smör och måltidsdryck ingår.
Efter maten bjuder vi på kaffe samt en liten kaka.
90 sek
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse